Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 09, 2011

Βιβλος γεννεσεως

Ο κόσμος των βιομηχανικών ηλεκτρονικών
αισθητητήρες θερμοκρασίας και κόψιμο bugdet


Εν αρχή ην ηλεκτρονικός που φτιάχνει ένα project που έχει εφαρμογή σε αισθητήρες θερμοκρασίας.

Και σαν καλός ηλεκτρονικός γνωρίζων ότι ο αισθητηρ (μα πως το μιλάω ο άτιμος) λειτουργεί σωστά μόνο με σταθερή τάση χωρίς σκαμπανεβάσματα (τάση αναφοράς) έφτιαξε και το ανάλογο τροφοδοτικόν

Και είδε ο ηλεκτρονικός οτι το έργο του ήταν λίαν καλόν.

Και εποίησε εγχειρίδιο χρήσης (βαρβαρικά : manual ).

Και οιδε οτι λίαν καλόν και αναλυτικόν, προέβλεπε όλες τις δύσκολες καταστάσεις .

Και απέστειλε αυτό εις την αγοράν.

Και είδε αυτό το project άνθρωπος τις , βιομήχανος.

Και οιδε οτι λίαν καλόν και απέστειλε mail προς το λογιστικό τμήμα ίνα αγορασουσιν αυτό.

Όφις δε , κρυμμένος ην , διαμέσου των ανθρώπων τοιούτου τμήματος και ψιθύρισε εις τα ώτα προϊσταμένου. “Ρε χαζός είσαι ναουμ; Κανε εκεί γαργάρα τη δουλειά γλείψε το αφεντικό να πάρεις κάνα δηνάριο παραπάνω να πας Τσαλικη με το μωρό”

Σκεπτόμενος δε ο άνθρωπος , εργολάβος τις , ερχόμενος προς αυτόν, είπε “βοηθήσω σε , εάν ποσοστό δώσεις μοι, της αμοιβής σου”

Συμφωνησας δε ο άνθρωπος , απεφάσισε ίνα παραβλέψει το manual χάριν οικονομίας εις το κόστος και μετά από ιδέα του τσακαλιού του εργολάβου : “Ρε τι 20 ευρώ λέει ο καραγκιόζης εδώ για τροφοδοτικά οι κινεζοι έχουν κάτι μετασχηματιστές με 5. Αυτά θα πάρουμε.” ”Ρε αλουμινένιο κουτί για προστασία και μόνωση; Κανα πλαστικό και πολύ είναι !”τοποθετήσας συγκεκριμένα τροφοδοτικά αγόρασε κινέζικα οοοοτιναναι και παρέβλεψε διαδικασίες ασφάλειας και συντήρησης.

Και πριν αλέκτωρ φωνησει τρις ,τσέπωσαν 3 χιλιάρικα ο καθείς..

Τω καιρώ εκείνο είχε καύσωνα πολύ λίαν και τα παιξαν οι αισθητήρες με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί το σύστημα πυρόσβεσης και να διακοπεί η παραγωγή πολλές φορές.

Ψυλιασθης δε την δουλειαν ο βιομήχανος , ερευναν εποίησεν ίνα τους ενόχους βρει. Και έδιωξε αυτούς σεκιουριτας μετά πύρινης ρομφαίας έξω της εταιρίας.

Και καταραμένο το γένος των εργολάβων και των προϊσταμένων εγένετο

Ηλεκτρονικός δε ,εργαζόμενος ως τεχνικός εις την εταιριαν την περί ου ο λόγος , ανέλαβε ίνα διορθώσει τους αισθητήρες. Βλέπων όμως την τελειαν καταστροφην και μη εχων λυσην αλλην αναφοραν έκανε αιτούμενος ποσόν εις αποπεράτωση των εργασιών διότι τα πράγματα σκαααατα είχαν γίνει.

Και η αναφορά ητο λιαν καλή.

Και εγενετο σκοτος και εγενετο νυξ επί 3 ημέρας.

Και εις χείρας προϊσταμένου βλακός μεγάλου σφόδρα μετά περικεφαλαίως , έπεσε η αναφορά ταύτη και μη θέλων μπλέξαι παραπάνω τα πράγματα ανέλυσε την κατάσταση με μια κουβέντα άξια του γένους του: “η το φτιάχνεις εσύ η το φτιάχνει αλλος”.Οτι κατηραμένον το γένος αυτου έστι όπως ανεφέρθη πριν και του συγκεκριμένου πρέπει να είχε και και καταγωγή από τα Σόδομα ιδίως η μήτηρ αυτού...

Λυπηθείς λύπην μεγάλη σφόδρα ο ηλεκτρονικός , διότι χαλεπαι εποχαι αι εποχαι τουται,και δουλειαν δεν εβρίσκετο , απεφάσισε όπως εκδικηθεί το γένος το κατηραμενον. Και διορθωσας τα σκααααατα ζητησεν αμοιβην μεγαλην λιαν δια τα ανταταλλακτικα , μη ουσα η πραγματικη.

Και πληρωθεις ειδε οτι καλον εστι.

Και εγένετο εταιρική κουλτούρα...




ΥΓ Καλα εε ζωγραφιζω λεμε!Γουσταρω πολυ το κειμενακι μου... σας παρακαλω οποιος μου το κλεψει εεε βαλτε και απο που το πηρατε.. εχω δεθει συναισθηματικα μαζι του.. :P

1 Comments:

Ο/η Anonymous Gadgetman είπε

lol!τοπ η ιστορια και ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα περα για περα !Γελασα πολυ...τι τραβαμε και μεις οι μηχανικοι..

2:01 μ.μ., Σεπτεμβρίου 12, 2011

 

Δημοσίευση σχολίου

Πυρφόρος Home

 
eXTReMe Tracker