Κυριακή, Ιουλίου 05, 2009

ο μηχανικος...

Ως γνωστον οι μηαχανικοι-ηλεκτρονικοι ειναι παραξενοι ανθρωποι και εχουν τα κολληματα τους που τους κανουν να διαφερουν ααπο τον υπολοιπο κοσμο.Κοινως ειναι στον κοσμο τους...
Εχουμε βρει τροπους να διευκολυνουμε τη ζωη μας που απλα ο αλλος δεν μπορει να καταλαβει...Δεν τον νοιαζει πχ γιατι περνας 5 μερες να φτιαξεις ενα σκριπτακι που ανοιγει το πορτακι του σιντι ενω μπορεις να το ανοιξεις απο το κουμπακι απλα πατωντας το ... τετοια πραγματα.
Ετσι λοιπον δεν θα περιμενα να καταλαβετε γιατι παντα στα κλειδια μου εχω περασμενη μια "πενα" ,απο αυτες για τις κιθαρες ξερεις..
Απαραιτητη παρενθεση:Βασικα την κουβαλαω γιατι αν πας να ανοιξεις οτιδηποτε fixed πλαστικο καπακι οπως πχ το καπακι ενος laptop το κατσαβιδι ειναι αρκετα κληρο για να το ανοιξει αλλα και να σπασει η να παραμορφωσει το πλαστικο αλλα την ιδια ωρα με το χερι δεν ανοιγει με τιποτα.Αρα η ενδιαμεση λυση ειναι μια πενα.. αρκετα σκληρη και ευκαμπτη την ιδια στιγμη... ειδες τι κανει η εμπειρια... ε και βολευει να ειναι στα κλειδια μιας που ειναι πολυ μικρη για να την χασεις.
Ειπαμε ειναι λιγο δυσνοητο για τους πολλους το γιατι να την κουβαλας μαζι σου και πολλες φορες αιτια δουλεματος .. οταν ομως χρησιμευει να φτιαξεις το ποδηλατο που εχει σπασει το φρενο και εχει κολησει πανω στον λασπωτηρα σου λενε μπραααβο ρεεε ...

Κοιταχτε την καημενη την πενα μου...



 
eXTReMe Tracker