Κυριακή, Ιουνίου 07, 2009

About the gun...

Βασιλευει παντου αυτη η ηλιθια αποψη οτι το οπλο σκοτωνει... γενικα οτι το οπλο κανει την δουλεια...Ας αφησουμε στην ακρη το χερι... Το θεμα μας ειναι το οπλο γενικα .Γιατι ειναι βλακωδης αυτη η αποψη;Απλα γιατι το οπλο δεν ειναι τιποτα παραπανω απο το οργανο-μηχανισμο που δινει κατευθυνση στην ΣΦΑΙΡΑ..
Ω ναι.Μια σφαιρα απο μονη της εχει ολη την δυναμη και τον μηχανισμο να επιτελεσει τον σκοπο της οποιος και αν ειναι αυτος.Τοσο μεγαλη δυναμη κλεισμενη μεσα σε ενα τοσο μικρο κοματι μεταλο.. κατι που εχει την δυναμη να παρει μια ζωη να σωσει μια αλλη να υπερασπιστει ιδανικα και πατριδες να αρχισει πολεμους αλλα και να τους τελειωσει, να δωσει τροφη για να θρεψει στοματα,να μεγαλωσει ολοκληρες οικογενειες, να δωσει γενικα χαρα , πονο και ολων των ειδων τα συναισθηματα αναλογα την χρηση της.
Τι λειπει ομως?Ο τροπος που θα απελευθωσει ολη αυτην την ενεργεια της την δυναμη της αν θες.. το οπλο... συγκεκριμενα ο επικρουστηρας του... σκεψου το λιγο... ενα μικρο χτυπηματακι στο καταλληλο σημειο αρκει για νααλλαξουν τα παντα..
Αλλα τιθασευεται τοσο μεγαλη δυναμη τοσο απλα;Οχι..χρειαζεται και ο τροπος να ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙΣ προς το στοχο αυτην την δυναμη.. Το οπλο.. η κανη.Αλλα για σκεψου ενα οπλο δεν κανει τιποτα μονο του.. απολυτως τιποτα.. ειναι ενα ματσο σιδερα απλα.Παρολαυτα η θεα ενος οπλου προκαλει τρομο. Μπορει να χρησιμοποιησει ολη την δυναμη αυτη που κρυβεται στην σφαιρα και αυτο το ξερει αυτος που το βλεπει.Αλλα ποιο ειναι το παραδοξο; Την σφαιρα δεν την βλεπει!Να γιατι ειναι τοσο βλακωδες.Δεν ξερει καν αν υπαρχει!Μπορει καλλιστα να μην υπαρχει καν! Μπορει και μονο η θεα του να κανει την δουλεια του.Αλλα ποιος εχει τα κοτσια να δει αν ειναι αληθεια οτι το οπλο ειναι γεματο;

Ανθρωπε... η σφαιρα εισαι εσυ... οποιος σε κατευθυνει εχει την δυναμη που ΕΣΥ του δινεις..Διαλεξε απλα ΑΝ θες να του τη δωσεις σε ΠΟΙΟΝ θες να την δωσεις και ΓΙΑΤΙ...Αλλα προσεξε καλα.. αν φυγει η σφαιρα.. δεν γυρναει παλι πισω...

 
eXTReMe Tracker