Σάββατο, Ιουνίου 14, 2008

η σκασε η μαθε!

Το λεω και το δηλωνω επισημα! Πρεπει να απαγορευτει η εισοδος γυναικων σε χωρο που εκεινη την στιγμη εχει μπαλα... αυστηροτερες ποινες πρεπει να δωθουν αν ο αγωνας ειναι εθνικης η Παναθηναικου εξαιρεσεις γινονται μονο αν ειναι μουγκες!
Εξηγουμαι:Μετα το 2004 και η κουτση Μαρια αρχισε να βλεπει ποδοσφαιρο.Θα μου πειτε γιατι κακο ειναι;Οχι βεβαια πολυ καλο ειναι και μαλιστα το λεω γω που στην παρεα με φωναζουν "αμπαλο".Το κακο στραβο και αναποδο ειναι να ακους:" αααχ το κουκλι μουυυ"(παρε μια φωτο του κουκλιου και πηγαινε μεσα να τον βλεπεις αλλα ΣΚΑΣΕ να δουμε μπαλα), "τι κανουν τωρα;"(ετοιμαζονται για ψαροντουφεκο) "Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ" ( η μπαλα στο κεντρο),(αχχ Θεε μου ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;) "μπορει αυτος με τα κιτρινα να ακυρωσει το γκολ;"( οχι μωρε για πλακα το πε.. εχουν διαφορους μου σφυριζουν μεσα στο γηπεδο για να μην κοιμουνται οι παιχτες),"τι ειναι offside;"(θελει γνωσεις πυρινικης φυσικη ς δεν μπορω να σου εξηγησω), " που ειναι ο Μπεκαμ?"( βρωμαγαν τα ποδια του και του απαγορεψαν να παιξει),*ημιχρονο.." αυτοι γιατι σταματησαν; κουραστηκαν;"
( μαναα το δικανοοο)
Θες κυρα μου να δεις μπαλα;Οκ ! Σκασε ομως!Η απλα ΜΑΘΕ!Για τον αλλον αυτο που βλεπει τωρα ειναι κατι που του αρεσει.. ειναι κατι που τον ξεκουραζει ειναι το κοινοτερο θεμα συζητησης μεταξυ της παρεας...δεν ειναι απλα 22 νταγλαραδες με στολες που τρεχουν!Δεν μπορεις να φωναζεις απο τη στιγμη που θα περασει η μπαλα το κεντρο "παμε παμε παμε παμε"η "γκοοοοοοοολλ" η" χτυπησαν το μαναρι μουυ ".. και μαλιστα μεσα στο αυτι μου... " εσυ δλδ εχεις αυταπατες οτι θα κερδιζαμε;"(3,2,1 ΜΠΟΥΥΥΥΥΥΥΥΜ!!!!) ελεος δλδ!Αν θες να το κανεις παρε τις κοτες τις φιλες σου και πηγαινε ΑΛΛΟΥ να το κανεις!Δεν ειναι ολα θεμα μοδας οπως στη ζωη σας ..Εσυ εισαι η ιδια που πριν το euro φωναζες οτι δεν εχει νοημα να βλεπει καποιος ποδοσφαιρο( ενω εχει να γυρνας στα μαγαζια) τι θες τωρα;Δεν κανουμε κατι γιατι απλα το κανουν και οι αλλοι το κανουμε γιατι μας αρεσει!Δεν κοιταμε το κουρεμα του Μπεκαμ κοιταμε τα μαγικα με τη μπαλα που κανει..Ποσες ξερουν οτι ο Ζαγορακης εχει φυγει η οτι η Αγγλια δεν περασε και οποτε δεν παιζει ;Δεν βλεπουμε μπαλα απλα για να ειμαστε in..

 
eXTReMe Tracker