Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 17, 2007

τι εγινε λεει αποψε;Εκλογες;

(*)
Δεν ηθελα να μαγαρισω το απο κατω ποστακι και γιαυτο δεν εγραψα τιποτσα εδω και καιρο + οτι δεν ειχα χρονο.Ασε που ειχα πολλα στο μυαλο μου και αλλα τοσα συνεβηκαν αυτο το καλοκαιρι...Αλλα ας τα παρουμε με την σειρα.Τι ελεγας;Α ναι.Δεν ηθελα λοιπον να μαγαρισω το προηγουμενο ποστακι και να σπιλοσω το ανοματα των παλικαριων βαζοντας τετοιες κακες λεξεις( βλεπε την λεξη στον τιτλο που αρχιζει απο Ε) απο πανω αλλα θα εσκαγα αν δεν εγραφα παρολο που τοσο καιρο περιμενα να γραψω κατι καλο.

Ετσι που λετε σημερα με πληροφορησαν οτι εχουμε ε****γες... και μπορω να πω οτι παραξενευτηκα τα μαλα!Γιατι λεει σε αυτο που λενε ε****γες ψηφιζουμε!τουτεστιν λεει βαζουμε κατι σταυρους διπλα σε κατι ονοματα σε ενα χαρτακι και το πεταμε σε ενα κουτι και οποιο ονομα εχει τους περισσοτερους σταυρους κερδιζει μια χωρα!Μπορει να την κανει οτι θελει λεει!Να μην καψει,να την ξεζουμισει, να την κλεψει , να την παει βολτα, ακομα και να την μπλιιιπππ! (εεεεππ πιπερι!)συγνωμην παραφερθηκα.Φυσικα οταν λεμε χωρα εννουμε και τους πολιτες της.Ναι αυτους που παιζουν βρε κουτο!ΟΛΟΥΣ!Δηλαδη ειναι σα να σου λενε ποιος θες να στα παρει;Αυτος;ΟΚ λοιπον.Ακομα πιο λιανα το θες;Αυτος λεει οτι σου δινω σου δινω σου δινω σου δινω, αλλα για να τα παρεις πρεπει να με ψηφισεις!Εσυ λες ααα ωραια !(παρολο που και πριν τα ιδια ελεγε και εκανε αλλα που καμια σχεση δεν ειχαν με αυτα που ελεγε , οπως και οι φιλοι του οπως και οι φιλοι των φιλων του...)Πτωχε ψαρα!Και φυσικα εσυ τον ψηφιζειςςςς γιατι λες τι σκτ δεν θα αλλαξε?Τωρα πια εγινε καλο παιδι δεν τον βλεπεις ποσο μαζεμενος ειναι;Θα τον εβαλε η δασκαλα τιμωρια και θα καταλαβε το λαθος του..Και ετσι ριχνεις εκεινο το μαγικο χαρτακι στο κουτακι...Δεν εχει καμια σημασια μετα που λες"Δε μου κοβοταν το χερι καλυτερα;" αφου ξερεις οτι παλι το ιδιο θα κανεις.Ναι ναι εχει και "παλι"!Καθε 4 χρονια η ιδια ιστορια να μην βαριομαστε !Το θες ακομα πιο λιανα;Βαζουμε τα χερακια μας και βγαζουμε τα ματακια μας.
Μα θα μου πεις οτι ετσι κιαλιως οτι ονομα και να εριχνα τα ιδια θα γινοντουσαν.Χμμ δεν εχεις και αδικο εδω που τα λεμε ,αλλα με μια μικρη διαφορα.Αυτες οι ε****γες ειναι η μονη ευκαιρια που εχεις να δειξεις οτι δεν εισαι τοσο ε****γες ,(δεν εχω τελειοποισει ακομα το συστημα λογοκρισιας ζηταω την κατανοηση σας)οσο σου λενε καταμουτρα οτι εισαι.Μπορεις να ψηφισεις καποιον "μικρο" που φυσικα να συμφωνεις με τις ιδεες του μπααας και τους κοψει λιιιγο την φορα εκει μεσα.Αδυνατο;Μπορει.Αλλα και παλι μπορει οχι.Οπως και να χει περαστικα μας .Και που σται .. ςςςςς καντε υσηχια .. η πατριδα κοιμαται...


(*)Επειδη αυτο το μπλογκ φημιζεται για το ηθος του την ταξη του και τα γουβαρλακια με αυγολεμονο που κανει αποφασισα να αναφερω καθολη την διαρκεια του ποστ την κακια αυτη λεξη καμουφλαρισμενη δια να μην χαλασει η εικονα του.
Ευχαριστω
Εκ της διευθυνσεως

 
eXTReMe Tracker