Πέμπτη, Μαΐου 17, 2007

Ξενος στη χωρα σου... συμφωνα με τους "γειτονες" μας..

Ελληνικές παραβιάσεις σε Χαλκιδική, Λήμνο και Σαμοθράκη «βλέπουν» οι Τούρκοι

«Τουρκική περιοχή θεωρεί η Αγκυρα τον ελληνικό και διεθνή εναέριο χώρο μεταξύ Χαλκιδικής, Λήμνου και Σαμοθράκης. Είναι χαρακτηριστικό ότι κάθε πτήση ελληνικού μαχητικού χαρακτηρίζεται από το τουρκικό ΓΕΕΘΑ ως παραβίαση.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ των Νέων της Πέμπτης, οι σχετικές αιτιάσεις της Αγκυρας απεικονίζονται στο Δικτυακό Τόπο του τουρκικού ΓΕΕΘΑ.

Έλληνες διπλωμάτες και στρατιωτικοί που επισκέφθηκαν την Ιστοσελίδα είδαν να χρεώνονται στην Πολεμική Αεροπορία από τους τελευταίους μήνες του 2006 μέχρι πρόσφατα πάνω από 200 παραβιάσεις και παρενοχλήσεις που δήθεν είχαν κάνει ελληνικά αεροσκάφη.

Όταν μάλιστα οι αρμόδιοι προχώρησαν σε αποτύπωση πάνω στον χάρτη των στιγμάτων όπου οι Τούρκοι υποστηρίζουν ότι έγιναν παραβιάσεις, είδαν ότι τα περισσότερα από αυτά ήταν στην καρδιά του Αιγαίου και συγκεκριμένα σε περιοχή μεταξύ Λήμνου, Χαλκιδικής, Θάσου και Σαμοθράκη.

Όσον για τις «παρενοχλήσεις» τουρκικών αεροσκαφών, δεν φαίνεται να είναι τίποτε άλλο παρά η διαδικασία αναγνώρισης-αναχαίτισης που εφαρμόζουν τα ελληνικά αεροσκάφη για όλα τα άγνωστα «ίχνη» που μπαίνουν στο FIR Αθήνας.»


Αυτα ειναι φιλε μου....Παραβιαζουμε τον ΕΘΝΙΚΟ μας χωρο...εεπ εσυ πατησες κατω?Εισαι ενοχος!Ρε δεν πατε να πνιγειτε λεω γω να κανετε και κανενα καλο στην ανθρωποτητα;Ποτε θα ερθει εκεινη η μερα που θα παρουν στα χερια τους την κατασταση τιποτα "χεραδες-ζαχαροχερηδες "που λεει και ενας φιλος και θα ακουμε για "απωλια στηριξης-μηχανικη βλαβη" να δεις για ποτε θα ηρεμησουν!Ετσι οχι πολλα.. 2-3.. να δουν ποσο Ελληνικα ειναι τα νερα απο κατω...

 
eXTReMe Tracker