Σάββατο, Μαρτίου 31, 2007

Απολογισμος αποχωρησης...

Αυτο ηταν λοιπον ... φευγω μεθαυριο για την πατριδα...Διακοπες φυσικα , να γεμισουμε μπαταριες για τον αγωνα μετα.Ειναι σιγουρο οτι θα χρειαστει κατι τετοιο, αν κρινω απο τους τελευταιους μηνες εδω...Απο τις λιγες στιγμες στη ζωη μου που ημουνα σιγουρος οτι δεν θα αντεξω παραπανω... και κει που λες αντε κουραγιο λλιιγο ακομα και αν δεις οτι δεν τραβαει παρατα τα, μετα ααλλλο λιγουλακι και παλι το ιδιο , παντα εκει που ελεγα παει το "λιγουλακι" τελειωσε, ωρα να φευγουμε απο δω ,παντα ερχοταν κατι αναπαντεχο που σου δινε κουραγιο...μια βλακεια στο μσν ενα πειραγμα απο το συγκατοικο,μια ζεστη κουβεντα απο καποιον που αγαπας με την καρδια σου ( εστω και αν αυτη ηταν πισω απο μασκα αδιαφοριας...) ολα συντελουν...μα ολα.Ακομα και αυτες οι κουβεντες που σε κανανε την ψυχολογια σου να κανει ελευθερη πτωση καποιες φορες σε πεισμωναν τοσο που τα καταφερνες..
Ειχα πει στον εαυτο μου οτι ειναι η τελευατια του ευκαιρια για δω... αν δεν γινοταν δουλεια ακομα και τωρα θα εκανα κατι αλλο...ευτυχως η δυστηχως τα καταφερα...θα δειξει...Πεφτουμε και σηκονομαστε...δεν εχει σημασια ποσο ειμαστε κατω , σημασια εχει να μας βρει το πρωι ορθιους..
Ελπιζω να περασω καλα κατω να δω φιλους , συγγενεις και προσωπα που αγαπω ...το ιδανικο για γεμισμα μπαταριας.. Τα λεμε...

 
eXTReMe Tracker