Τρίτη, Νοεμβρίου 28, 2006

:)

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι αλλα ειμαι sooo happy!Υποθετω οτι καλο αυτο ε?
:P

Κυριακή, Νοεμβρίου 26, 2006

μια ολοκληρη ιστορια σε μια εικονα...




(για τους γνωριζοντες.... προσεξτε τον σειριακο αριθμο.... και ανατριχιαστε....)

Σάββατο, Νοεμβρίου 25, 2006

strike two!

Κατεβα απο το καλαμι ρεεεεεεε!Καραγκιοζηηη!!!!

Καταμεσις στο πελαγο στη νησο τζη Καρπαθου.....

Το χει μοιρα μου να μην μενω πολυ χαρουμενος....



«Δύο ελληνικά για κάθε τουρκικό»
Απειλή από Τούρκο πτέραρχο για διπλά αντίποινα στο Αιγαίο

ΑΠΕ
Ο σμηναγός Κώστας Ηλιάκης που έχασε τη ζωή του στη σύγκρουση των δύο F-16 πάνω από το Αιγαίο
Κωνσταντινούπολη

Για κάθε τουρκικό μαχητικό που χάνεται σε επεισόδια στο Αιγαίο, η Τουρκία θα καταρρίπτει δύο ελληνικά φέρεται να απείλησε ο αρχηγός της τουρκικής αεροπορίας πτέραρχος Φαρούκ Τζομέρτ.




Σύμφωνα με την Hurriyet, κατά τη διάρκεια της δεξίωσης για την επέτειο της ανακήρυξης του ψευδοκράτους ο πτέραρχος Τζομέρτ δήλωσε αναφερόμενος στη σύγκρουση του ελληνικού και του τουρκικού F-16 ανοικτά της Καρπάθου τον περασμένο Μάιο: «Εγώ είπα ξεκάθαρα το εξής στην απέναντι (την ελληνική) πλευρά: Αυτό είναι ένα αεροσκάφος που κατερρίφθη στη διάρκεια της δικής μου θητείας. Αν ξανασυμβεί θα απαντήσω εις διπλούν».

Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του Τούρκου πτέραρχου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι «η ελληνική κυβέρνηση αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στην προώθηση σχέσεων καλής γειτονίας με όλες τις γειτονικές χώρες και είναι γνωστό ότι οι χώρες κρίνονται από τη γενική συμπεριφορά τους».

news.in.gr


Εγω ενα θα πω!Μολων λαβε ρε!!!Υπαρχουν καπιοι που δε μασανε απο πολιτικες!Ευτυχως για μας!

καλημερα κοσμε!

Καλημερα μπλογκερς καλημερα τρελοπαιδα καλημερα ιντερνεεεετι!
Σημερα ξυπνησα απο κατι φωνες απο το δρομο ...Αλλα με το που ειδα αυτο απο το παραθυρο μου αλλαξε τελειως η διαθεση μου!

Δεν ειναι υπεροχο?(ψιχαλιζει κιολας....καιρος για χααλαααρωση...)

Δευτέρα, Νοεμβρίου 20, 2006

the son of kai gamo!

Τι λες ρε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ!!!Τι λες ρε ΓΕΛΟΙΕ!Τι λες ρε ΜΠΑΓΛΑΜΑ!Που θα με συμβουλεψεις κιολας πως "να βγαλεις γυναικα, γιατι στο τελος θα σε πουν φουστη"!Και λες "μην νομιζεις οτι και γω που στα λεω ειμαι ο τοπ.Αλλα περναω καααλαα!"ΡΕ τραβα κοιμησου ΡΕ!Προσπαθεις να βρεις την ευτυχια μεσα απο το κρεβατι σου...και δεν την βρισκεις...και παλι το ιδιο... και παλι και παλι και παλι..Στιγμιαια ευτυχια..ουτε καν ευτυχια ..ηδονη...Καμια σχεση δηλαδη...Εχεις ξεχασει και τον ορισμο της λεξης και ας θες να πεισεις τον εαυτο σου οτι τον ξερεις πολυ καλα.Δυστηχισμενος εισαι και δεν το χεις παρει γραμμη...Εχεις μπει μεσα σε ενα κλουβακι και λες πρεπει να κατσω ετσι γαιτι αλιως φαινομαι οτι δεν ειμαι ανετος, πρεπει να παιξω με αυτην με αυτον τον τροπο, αν κανει ετσι σημαινει αυτο, αν η 4η βλεφαριδα απο το δεξι ματι παιξει 3 φορες λιγοτερο απο την αλλη θα πρεπει να κινηθω ετσι αλιως θα παω αλιως...ΟΟΧΙΙ δεν θα κανεις ετσι!Σημαινει οτι εισαι ανασφαλης!Και ο αλλος το καταλαβαινει αυτο!Θα κστεις 4 35'886'' sec στην μεση του δωματιου με το δεξι ποδι πανω απο τον ωμο το αλλο τεντωμενο μονο με την καλτσα, το αριστερο χερι πισω απο το δεξι ποδι και το δεξι χερι να κουνιεται ρυθμικα με την μουσικη... οτα τα κανεις ολα αυτα θα αρχισεις να κανεις τουμπες και θα φωναζεις "κοιταχτε με κοιταχτε με το κανει κανεις σας αυτο;"Τοτε να σαι σιγουρος οτι θα σε προσεξουν ολες οι γυναικες της παρεας και μπορει και καμια να σε λυπηθει να σου δωσει κανα ευρω....Χωνεις βεβεια διπλα και ενα "πρεπει να εισαι ανετος" γιατι ποτε δεν ξερεις...Και τελικα αφου την ριξεις την κοπελια επαιρχεται το ποθουμενο! Να την πας στο κρεβατι!YEEAAAH!
Πρεπει να το κανεις αυτο γιατι αλιως δεν εισαι ο αντρας ο σωστος ο προστυχος...Πιες και ενα ποτηρακι αν κολωνεις καλο κανει...Και αν φας χυλοπιτα καλο ειναι!Μαθαινεις!Και στο τελος μαθαινεις τοσο πολυ που δεν σου κανει και καμια αισθηση...
Σε λυπαμαι ρε συ ..πραγματικα σε λυπαμαι..Εχεις βαλει στη ζωη σου μονο ενα σκοπο...Να περνας καλα... με οποιο κοστος.Μακροπροθεσμο η βραχυπροθεσμο...Υποχωρησεις που ενω στην αρχη (θυμασαι τοτε που ΕΠΡΕΠΕ να γινεις "ετσι";) ειχες τυψεις η εστω αμφιβολιες τωρα απλα οχι μονο γινονται χωρις σκεψη αλλα και με χαμογελο!Και αφου γινει το ποθουμενο δηλαδη ενα βραδυ που θα περασεις καλα κοκορευεσαι και λες ειμαι αι ο πρωτος!Ενω μεσα σου το απολυτο κενο...Βεβαια τα τοσα χρονια εμπειριας εχουν δωσει και ενα καλο..ΞΕΡΕΙΣ να χειριζεσαι προσωπικοτητες..ΞΕΡΕΙΣ να βλεπεις και να κοβεις καταστασεις..Και η επαρση στο φουλ!Και κει που παιζει εγωισμος ..χανεται ολο το παιχνιδι...οοοοτι ναναι!Ο καλος ο μυλος...
Μου πες και κατι σωστο...Οι γυναικες θελουν να αισθανονται κυριες ασχετα τι ειναι και ακομα και αν το ξερουν και αυτες οτι δεν ειναι...Απλα και μονο ο φοβος να χαρακτηριστουν σαν κατι τις τρελαινει..Μπορει να λενε εχω κανει το ενα το αλλο το αλλο κτλ κτλ αλλα δεν ειμαι ετσιιι!!! οχχιιι! Σκεφτηκες οτι μπορει να ισχυει το ιδιο και για σενα;Να λες το παραμυθακι σου στον εαυτο σου και να σαι στην κοσμαρα σου;
Λες τωρα που μαι νεος να το χαρω λιγο...Δηλαδη μετα ρε κολητε θα αλλαξεις;Τι σε κανει να το πιστευεις αυτο;Ας υποθεσουμε οτι βρισκεις μια καλη κοπελα/αγορι και παντρευεστε...Εισαι σε θεση α την ξεχωρισεις.. ειπαμε εισαι καλος κριτης....Και να τα ζορια της οικογενειας και να οι δυσκολιες και να τα προβληματα...Εσυ φυσικα δεν εχεις μαθει ετσι και καθεσαι και σκεφτεσαι που ειμαι τωρα εγω τι κανω εδω;Που ειναι ο παλιος καλος εγω;Και να σου σου και η αναγκη για επιβεβαιωση και να σου και η πρωτη πιστσιρικα /τυπακος που για να ικανοποιησει το βιτσιο του/της την κενοδοξια του /της( σου θυμιζει καττιι μηπωςςςς;)και πας μαζι της.Οοολα καλα!Μια δυο τρεις και χαλας την οικογενεια σου!Και το παιδι σου φυσικα το ιδιο θα κανει... και παει αλυσιδα η φαση...-Σε λυπαμαι σου λεω...απο διπλα οι ψυχολογοι ( γιατι δεν μπορει ολοι εχουν το δικο τους ψυχολογο... ειτε φιλος ειναι αυτος ειτε με διπλωμα..) σου λενε περνα καλα και ζησε την ζωη σου και παααλι το κενοοο.
Και αμεσως θα πεις με το που θα τα ακουσεις ολα αυτα .. τι καλα που τα λεει!Ετσι ειναι!Ετσι νιοθω με ολους αυτους γυρω που καταντησαν το πιο ομορφο πραγμα ,την αγαπη να την κανουν οτι ποιο χυδαιο...και περα απο την μυτη σου δεν βλεπεις...Τα χεις καλα με τον εαυτουλη σου τον εχεις πεισει..
Λυπαμαι φιλε αλλα δεν θα παρω...


Γυρίζω τις πλάτες μου στο μέλλον
στο μέλλον που φτιάχνετε όπως θέλετε
αφού η ιστορία σας ανήκει
σαρώστε το λοιπόν αν επιμένετε

Μένω μονάχος στο παρόν μου
να σώσω οτιδήποτε - αν σώζεται -
κι ας έχω τις συνέπειες του νόμου
συνένοχο στο φόνο δε θα μ' έχετε

pyrforos 1 απο 2 ,gear up, ειμαι στον αερα!

Ήμασταν στον αέρα, σ' ένα άλλο ταξίδι
πρίγκιπες μιας νιότης τόσο μακρινής
Περάσανε τα χρόνια και είναι σαν μια μέρα
όσα κάναμε δεν τα 'σβησε κανείς!

Πέρασαν από πάνω μου κορμιά και φίλοι
Πατρίδα, εχθροί, δουλειές και τα φιλιά μιας τρελής
Μα, μέσα μου βαθιά, η σπίθα είχε ξεμείνει
Περίμενα πως θα ξαναφανείς


Και, ξαφνικά, ξαφνικά
είμαστε στον αέρα όπως παλιά
όπως παλιά
Είμαστε στον αέρα!

Όταν σκορπίσαμε, νόμιζα πως θα ήταν για λίγο
Πως κάτι θα μας έφερνε καιν πάλι μαζί
Θυμό και λύπη πήρα από τον κόσμο, πριν του ξεφύγω
Πριν χτίσω την δικιά μου φυλακή


Γιατί στον έξω κόσμο τριγυρνούσαν λύκοι
Που θα 'θελαν να με πείσουν ότι είμαι αρνί
Τα όνειρα μου, λοιπόν, τα 'ξέραν τέσσερις τοίχοι
Μέχρι που ξαναφάνηκες εσύ


Και, ξαφνικά
Ξαφνικά είμαστε στον αέρα όπως παλιά
όπως παλιά
Είμαστε στον αέρα όπως παλιά

full AB going supersonic...highway to the DANGERZONE!( και η φωτια πισω απο το νευρο του δεικτη μου...)
Διπλο νοημα.. καλη μου αρχη...

Κυριακή, Νοεμβρίου 19, 2006

Μένω μονάχος στο παρόν μου....

Γυρίζω τις πλάτες μου στο μέλλον
στο μέλλον που φτιάχνετε όπως θέλετε
αφού η ιστορία σας ανήκει
σαρώστε το λοιπόν αν επιμένετε

Στ' αυτιά μου δεν χωράνε υποσχέσεις
το έργο το 'χω δει μη με τρελαίνετε
το πλοίο των ονείρων μου με πάει
σε κόσμους που εσείς δεν τους αντέχετε

Μένω μονάχος στο παρόν μου
να σώσω οτιδήποτε - αν σώζεται -
κι ας έχω τις συνέπειες του νόμου
συνένοχο στο φόνο δε θα μ' έχετε

Γυρίζω τις πλάτες μου στο μέλλον
το κόλπο είναι στημένο και στα μέτρα σας
ξεγράψτε με απ' τα κατάστιχά σας
στον κόπο σας δεν μπαίνω και στα έργα σας

Γυρίζω τις πλάτες μου στο μέλλον
στο μέλλον που φτιάχνετε όπως θέλετε
αφού η ιστορία σας ανήκει
σαρώστε το λοιπόν αν επιμένετε

Μένω μονάχος στο παρόν μου
να σώσω οτιδήποτε - αν σώζεται -
κι ας έχω τις συνέπειες του νόμου
συνένοχο στο φόνο δε θα μ' έχετε

Σάββατο, Νοεμβρίου 11, 2006

κριτικη ταινιας

Χθες ειδα το firewall με τον Harison Ford.Μπορω να πω οτι απλα βλεποτανε μιας και ειχε ωραιο θεμα= υπολογιστες.Αλλα παρατηρησα καποια πραγματα που αποτελουν κανονα να μην
τηρουνται!Αααααπαααραδεκτον !
*Ως γνωστον σε ολες τις ταινες οι φωτογραφιες δε μπα να εχουν αναλυση 90*60 μπορεις να κανεις ζουμ και να δεις το λεει το χαρτακι στο χερι του αλλου λες και ειναι 2400*1600..(νταξει εδω το εκανε με φωτογραφια απο κινητο....πεςςς οτι το χαβουμε)
*Φυσικα ποτε δεν κανουν ρισταρτ και ποτε δεν κρεμανε οι υπολογιστες( ο δικος μου μαλλον με μισει και οι δικοι τους τους λατρευου..Κατω ο ρατσισμος κατα των χρηστων!!!)
*Οταν υπαρχει μια βλαβη χτυπανε την οθονη και λενε Hell!!...( εε κολητεεεε τι το βαρας ρεεε δεν ειναι απο κει το προβλημααα αλλου ειναι η κεντρικη μοναδα...ασε να μην αναφερω για την κολαση.. αυτη στανταρ ειναι στον σκληρο..)
*Οι τυποι κανουν αναζητηση σε google-msn και βρισκουν οτι θελουν με την μια!Ακομα και ευαισθητα προσωπικα δεδομενα...(Ναι οντως με μισει το πισι μου..εγω γιατι κανω μια ωρα;Τι ειμαι γω κανενας παρακατιανος;)
*Εχουν γραμματα 85αρια!Οοοοχι 12-14 που εχει ολος ο κοσμος!(Ειναι κακκοοοο!)
*Hackeυουν μεσω Word...(ουαουυυυ)
*Ο τυπος στην ταινια υποτιθεται οτι χακεψε εναν υπολογιστη τραπεζας μεσα σε κατι δευτερολεπτα...(Ποιος εισαι ρε μεγαλε?Τωρα η λυση που ολοι περιμενατε!Ο ανθρωπος script!)
*Ξαφνικα του ρχεται στη μεση του πουθενα η ιδεα να βρει την οικογενεια που μεσω ιντερνετ.Και τι ποιο φυσικο; Κατεβαινει απο το αμαξι με το λαπτοπι και μπαινει σε μια σελιδα..( κατσε ρε φιλε τι εισαι εσυ δηλαδης;Βλακες ειμαστε μεις που δινουμε τα μαλια της κεφαλης μας για να εχουμε ιντερνετ;Αμα ειναι να το κανω και γω...Ισα δικαιωματα στο τζαμπατζιλικι! )
*Παιρνει τον αισθητηρα απο το φαξ το συνδεει με ενα ipod και βουαλα ενα φορητο σκανερ που τα αποθηκευει κιολας ΧΩΡΙΣ software!(οπα μεγαλεε μπερδεψες τις ταινιες ο macgyver ειναι στο αλλο καναλι..Αμα σου δοσω την καφετιερα θα μου φταιξεις μια τηλεοραση που θελω για το δωματιο μου;)
*Παραδοξως ολα τα πισι ειχαν Windows και οχι mac οπως οοολες οι αλλες ταινιες!Και με το κλασικο wallpaper εκεινο το μπλε με το σημα της μικρομαλακης φατσα φορα να σου πιανει την μιση οθονη.. (εχω παραθυρια και ειμαι περηφανος γιυτο!)(ποιος ξερει ποσα θα πηραν..)Ξερεις τι ειναι να βλεπεις
εκεινα τα ωραιαα /mnt/networkdrive και να λες ωω ρε λινουξιααα και μετα να σε ξενερωνει ο αλλος?...
Οχι δε με πειραξε οτι ο τυπος τα εβαλε με 5-6 τυπους με οπλα και τους καθαρισε ολους...Οτι εφυγε μεσα απο την εταιρια του χωρις να τον τσακωσουν κτλ κτλ...Με πειραξαν τα παραπανω...χμμ τελικα τωρα που το σκεφτομαι μου αξιζουν τετοιες ταινιες :P

Τετάρτη, Νοεμβρίου 08, 2006

χρονια πολλα στα γερακια μας!


Ειθε οι Αγιοι Αρχαγγελοι να πετανε παντα μαζι με τα γερακια μας και τα τα προστατευουν με την πυρινη ρομφαια τους στην δυσκολη αποστολη τους!

Γεια σας!

Γεια σας!Ειμαι το δακτυλο του "Πυρφορου"...Τωρα ποιο απο τα 5 θα σας γελασω ..δεν εχω καταλαβει ακομα.Πιθανως ο μεσος η ο παραμεσος που ειναι και μεγαλυτερα ετσι ωστε να εξυπηρετουν καλυτερα τον σκοπο που τα θελει.Ποιος ειναι αυτος;Μα... να κρυβεται!
Γελατε;Κιομως ειναι το πιο διαδεδομενο μερος για κρυψωνα...Τωρα πως νομιζει καποιος οτι κρυβεται πισω απο το δακτυλο του ειναι αλλη κουβεντα,αλλα πιθανολογω οτι αυτη η ψευδαισθηση οφειλεται στο οτι ξερεις οτι υπαρχει κατι αναμεσα στο προσωπο σου και ειδικοτερα τα ματια σου (στην προκειμενη περιπτωση το δακτυλο σου) ετσι ωστε οταν αρχισει το πανηγυρι,η πρωτη "τουφεκια" να πεσει πανω σε αυτο που ειναι μπροστα απο σενα και εσυ να την γλυτωσεις.Βεβαια δεν καταλαβαινεις οτι αυτο το κατι ακομα και αν υποθεσουμε οτι μπορει να σε κρυψει ειναι δικο σου, κοματι σου , αρα αν παθει κατι αυτο παθαινεις και συ!Ασε που βαζοντας το μπροστα στα ματια σου κρυβεις το οπτικο σου πεδιο ετσι ωστε ακομα και να μπορουσες να αντιδρασεις αν δεις τον "κινδυνο" τωρα μενεις απραχτος περιμενοντας το μοιραιο.Γιατι κακα τα ψεματα οσο και ασφαλεια να νομιζεις οτι σου προσφερει το "δακτυλο" ουσιαστικα ξερεις οτι απλα δεν θες να βλεπεις, ασχετα αν προσπαθεις να το ξεχασεις οτι ξερεις τι παιζει...
Ειδατε τι σπουδαιο εργο επιτελω?Εκτος απο οτι τον βοηθαω να πιανει εχω και ψυχολογικα καθηκοντα!Και αυτα δεν εχουν και ωραριο... ειναι επι 24ωρου βασεως!Βλεπει πχ κατι το αφεντικο μου στην σχολη;"Σε 2-3 βδομαδες εξεταστικη"Ααα λεει εχουμε καιρο!,παραβιασεις ανθρωπινων δικαωματων;"Ε και;Εκει ειναι βαρβαροι ασε που εμεις ειμαστε μακρυα",ηθικα ζητηματα;"Ελα μωρε ολοι το ιδιο κανουν...",χασιμο πολυτιμου χρονου μελετης;"Ελα μωρε εχουμε χρονο,Δεν βλεπεις τους αλλους;"ζητηματα που ζητουν αμεση λυση;"δεν βαριεσαι τωρα;αυριο μωρε.".Εγω παντα εκει!Διπλα του!Πιστος βοηθος!!!Οποτε με θελει ,τσουπ μπαινω μπροστα και γινεται ευτιχισμενος!
Αποσο ξερω οι γιατροι λενε οτι ολα τα δακτυλα ειναι πολυ σημαντικα και αν ελειπε εστω και ενα απο αυτα θα γινοταν πολυ δυσκολη η επιβιωση καποιου...αλλα εγω βλεπω οτι αν ελειπα μαλλον καλο θα ητανε για το αφεντικο μου.. αλλα για να το λενε οι γιατροι κατι θα ξερουν ..τοοσα εχουν διαβασει ..δεν μπορει...
ΥΓ Βεβαια το παραξενο στην ολη φαση ειναι οτι το ιδιο δακτυλο το αφεντικο μου το χρησιμοποιει και ως trigger finger...Παραξενα πλασματα ρε παιδι μου οι ανθρωποι..πολυ παραξενα...

Δευτέρα, Νοεμβρίου 06, 2006

υπομονη λεμεεε.. λιγες ωρες εμειναν...

Δεν αντεχω αλλο!Η αυτος η εγω!Τι ^%&%^*^(%*$^@#$^%@# φιλοξενουμενος ειναι αυτος;Ανεχομαι τον οχετο που εχει στη θεση του στοματος ανεχομαι που με το που θα δει θυλικο του γυρναει το ματι αναποδα και του ορμαει(ακομα και σε φιλη),ανεχομαι οπου ουρλιαζει αντι να μιλαει,ανεχομαι να μου κοβει το διαβασμα στη μεση με το ετσι θελω για να μου πει οτι του ρθει(βρε καλε μου ανθρωπε ΔΙΑΒΑΖΩ τι με νοιαζει εμενα αν εκανες καλο κρασι φετος;),που ανοιγει τα παντα (ντουλαπια συρταρια κομοδινα),που πινει και τα βλεπει κολυωμενα ,να με ξυπναει στι1 5:30 το πρωι, αλλα τον χωρο μου ΑΠΑΙΤΩ να τον σεβεσαι!Εκει που καθομουνα και διαβαζα ωραια και καλα, ερχεται,στρωνεται πανω στο κρεβατι μου πιανει ενα μηλο το καθαριζει πανω στο κρεβατι μου και αρχιζει να μου μιλαει με γεματο στο στομα κανοντας το χαρακτηριστικο ΠΛΑΤΣ ΠΛΑΤΣ με την γλωσσα του...(μου την δινει αφανταστα αυτο)και μου ριχνει και ενα ρεψιμο!Οποτε του λεω μαζεψε τα και φυγε αμεσως απο δω!Και παρεξηγηθηκε!!!Ηθελε να του ζητησω και συγνωμηη!Υπομονη γαμτ αυριο φευγει υπομονη...

Πέμπτη, Νοεμβρίου 02, 2006

pyrforos took his weapon!

Πως μπορεις να διωξεις καποιον που σου εχει μπαστακωθει σπιτι σου?Και καλα να ναι και βολικος..αλλα ρε παιδι μου οχι και ετσι!Εξηγουμαι...Ανηρ γυρω στα 50 με στομα οχετο που ξερει μονο να μιλαει (λαθος λεξη..ουρλιαζει ειναι η σωστη)για «γκομενες και φραγκα», κατακρινει τα παντα, απο τον τροπο που κοιμασαι μεχρι την οδοντοβουρτσα σου, βλαχοδημαρχος που νομιζει οτι ενα σακακι τον κανει ανθρωπο,εχει μια ιδεα απο ολα και νομιζει οτι τα ξερει ολα( αν ειναι δυνατον μου εκανε υποδειξη πως να κανω τον κωδικα σε μια ασκηση C! την στιγμη που δεν ξερει καν τι ειναι αυτο...) που καυχιεται οτι παει με τις μυριες οσες Ζηταει ενα καρο πληροφοριες και να μπεις σε χιλια δυο σαιτ να εκτυπωσεις το ενα το αλλο το διπλα το χαρτη τα δρομολογια... γκρρρρρρρ Και να σου λεει -«ρε αργεις ρε»
-(βλεμα δολοφονικο)Μια χαρα τα παω...αν θελετε καντο μονος σας..
Και σου χτυπαει το θεικο..
-Το μεσημερι τι θα φαμε ρε;Θα χτυπησουμε καμια μακαροναδα ρε?Αντε μαγειρευτε να δουμε τι λεει η κουζινα σας.(Αει πνιξου ρε!)
Και στο καπακι...
-Ρε δωστε κανα κλειδι ρε!Σου παιρνω τα κλειδια κολητακο...( ακου κει κολητακο..σε ξερω και απο χθες ρε θειο;)
-Τα κλειδια θα μου χρειαστουν... καλυτερα χτυπηστε το κουδουνι καποιος θα ναι δω...(κοιτα ρε τσολια που βρηκαμε)
-Ελα ρε που θα πας;
-(Στο Ταμτουμ για μαιμουδες) Μαθημα...
-Α καλα
-(αει πνιξου)Γεια σας
Σκεφτηκα οτι θα ταν καλη φαση να πεσει κερασμα με laxatol...Αλλα απο την αλλη υπομονη ειναι καλυτερα..Σκαμε και πλακα...

ααα τι σημαινει ενξακλιν που το λεει συνεχεια? :S Πχ ενξακλιν πανω στη στροφη(αμαν πρεπει να ηταν επινδυνο αυτο),ενξακλιν τωρα(οκ ρε μεγαλε μη βαρας),ενξακλιν ενξακλιν( οτι πεις ..τι να σου πω τωρα οτι και να πω ψεματα θα ναι..), οχι ρε !ενξακλιν!(ελααα καλα που μου το πες ρε),αν αργησω ενξακλιν θα ναι(σιιιιγουρα !και που σαι να ναι φρεσκο ετσι;),σας πηρα και τυρακι σας πηρα και ενξακλιν(ωχ τι να ναι αυτο τωρα? λες να παθουμε τιποτα;), δεν μου αρεσαν τα κρασια του ηταν πολυ ενξακλιν( ναι απο μικρος το λεγα αυτο... πολυ ενξακλιν ρε φιλε ..αλλα πολυ ομως.. ),θα σας κανω πολυ ενξακλιν( ωχ... θα πονεσει αυτο τωρα;),ωραιος αγωνας ! ενξακλιν!( ναι τον βλακα τον διαιτητη),εχω ενξακλιν μεσα ετσι;(ναι... και γω εχω ενα αλλα δεν το χω μαζι μου γιατι ειναι ακριβο μωρε και φοβαμαι μην το χασω... ) ...Σουαχιλι μιλαει γμτ;;;;;;Οχι τιποτα αλλο φοβαμαι μην παθουμε και τιποτα ..Ποτε δεν ξερεις τι εννοει...:P

 
eXTReMe Tracker