Τρίτη, Ιουνίου 27, 2006

Πολεμοοοςς!!!

Πολεμοοοςςςς!Ολοι στα χαρακωματα!Η ζεστη αρχισε και οι κατοικουντες στο σπιτι το εχασαν παντελως!Τι εννοω!Εχει μπουγελωμα!Συστηματικος πολεμος!Απο Βαρυ πυροβολικο(=εκει που πλενεις τα πιατα ανοιγεις βρυση και οποιος παρει ο Χαρος),ναρκοπεδια (νερομπομπες και κουβαδες πανω απο τις πορτες...) μεχρι αποστολες δολιοφθορας...(στο ασχετο νιωθεις ενα πλααααφφ)ετσι με εχουν μεχρι τωρα 4-2 χοχοοχοχο!!!
Οροι:
1. Δεν χτυπαμε ποτε πισωπλατα!
2. Οχι σε κρεβατια!
Φυγαμεεε!!!Εσω ετοιμος! ο εχθρος παραμονευει!Περιμενει ενα λαθος σου !λολολ




Waaaaaaarrr

Σάββατο, Ιουνίου 24, 2006

files are not for sharing...

Ε ναι λοιπον..files are not for sharing...Κοιτα εδωπως μαθαινουν στα αμερικανακια τα μεγαλα αμερικανακια οτι ειναι κακο να μοιραζονται αρχεια..Σε φαση λεει γενικα να μην μοιραζονται....Μιλαμε για την απολυτη καταντια!!!Αηδια!

Σχολιο κολημενου...

Μολις καταλαβα οτι η σελιδα μου απο Internet Explorer (φτου κακαααα λερωσα το στομα μου πρωι πρωι..) φαινεται χαλιαααα!
Γεγονος που με χαροποιει ιδιαιτερα :P .Ζητω οι απανταχου Firefoxaδοmozzilaoperaδες!!!!
Ειμαι ο Πυρφορος και ειμαι καλα!χιχιχιχι

Ανανεωθηκαμε!

Σας αρεσει το καινουργιο στυλ του μπλογκ μου?Ειπαμε χουμε μια τρελα με την ΠΑ...Και η εικονα που διαλεξα για φοντο ειναι κατι που με εχει συγκινησει παρα πολυ...

Τετάρτη, Ιουνίου 14, 2006

Τι μπορει να σου κανει ενα ανεκδοτο...

Είναι 10 πίθηκοι σε ένα κλουβί

Κρεμάμε στο κλουβί ένα τσαμπί μπανάνες. Όλοι οι πίθηκοι τρέχουν να πιάσουν το τσαμπί. Ένας από τους πιθήκους, ο πιο γρήγορος, φτάνει πρώτος στο τσαμπί.

Εκείνη τη στιγμή, καταβρέχουμε με πολλή πίεση τους υπόλοιπους, που έχουν μείνει πίσω. Αυτός που έτρεξε πρώτος και έπιασε το τσαμπί, τρώει τις μπανάνες και το ευχαριστιέται πολύ. Οι υπόλοιποι προσπαθούν να στεγνώσουν και να ξεπεράσουν το σοκ από το κατάβρεγμα.

Μετά από 1-2 ώρες, η κατάσταση της ομάδας των πιθήκων επανέρχεται στο φυσιολογικό. Βέβαια, οι 9 που έφαγαν το κατάβρεγμα (και δεν έφαγαν μπανάνες), κοιτούν με κάποια ζήλια τον ένα που και τις μπανάνες έφαγε και το κατάβρεγμα το γλίτωσε.

Επαναλαμβάνουμε την ίδια ενέργεια, δηλαδή κρεμάμε ένα τσαμπί μπανάνες στο κλουβί. Τρέχουν όλοι, αλλά ο ίδιος πίθηκος, ο οποίος όπως είπαμε είναι ο γρηγορότερος καταφέρνει και πάλι να φτάσει πρώτος στο τσαμπί.

Εμείς ξανακαταβρέχουμε με πολλή πίεση τους υπόλοιπους, ενώ ο πρώτος τρώει επιδεικτικά τις μπανάνες που "κέρδισε δίκαια", αφού ήταν ο γρηγορότερος.
Επαναλαμβάνουμε το ίδιο 2-3 φορές.

Κάποια φορά, καθώς ξεκινάει ο γρήγορος να πιάσει το τσαμπί που τοποθετήσαμε εκ νέου, τον πιάνουν οι υπόλοιποι εννιά και τον κάνουν μαύρο στο ξύλο.

Βρίσκεται λοιπόν το τσαμπί στη θέση του για κάποια ώρα, χωρίς να συμβαίνει τίποτα. Κάποια στιγμή, ο γρήγορος ξαναπροσπαθεί να τρέξει προς το τσαμπί, αλλά οι υπόλοιποι τον ξαναπλακώνουν στο ξύλο, γιατί φοβούνται το κατάβρεγμα.

Μετά από μερικά ξυλοφορτώματα, ο γρήγορος "μαθαίνει το μάθημά του" και δεν ξαναπροσπαθεί.

Μπορεί να προσπαθήσει και κάποιος άλλος, αλλά το αποτέλεσμα είναι πάντα το ίδιο: ξύλο από τους υπόλοιπους.

Εδώ ξεκινάει το ενδιαφέρον της υπόθεσης.

Βγάζουμε από το κλουβί έναν από τους εννιά πιθήκους αυτούς που καταβρέχαμε, όχι αυτόν που έφτανε πρώτος στο τσαμπί και βάζουμε έναν καινούριο πίθηκο, αντικαταστάτη. Ο καινούριος πίθηκος, με το που βλέπει το τσαμπί με τις μπανάνες το οποίο φυσικά δεν ακουμπάει πλέον κανένας από τους "έμπειρους" της ομάδας ορμάει να το πιάσει. Οι υπόλοιποι εννιά, συμπεριλαμβανομένου και του παλιού "γρήγορου", τον βουτάνε και τον κάνουν μαύρο στο ξύλο.

Ο παλιός "γρήγορος" μπορεί και να χαίρεται που τρώει και κάποιος άλλος ξύλο.
Ο καινούριος δεν ξέρει γιατί τρώει ξύλο, αφού δεν είχε την εμπειρία του καταβρέγματος.

Μαθαίνει όμως πολύ γρήγορα ότι αν ξεκινήσει να πιάσει το τσαμπί, αυτό συνεπάγεται ξύλο από τους υπόλοιπους. Έτσι, ξαναβρισκόμαστε σε κατάσταση "ισορροπίας" μέσα στο κλουβί, δηλαδή υπάρχει ένα τσαμπί μπανάνες το οποίο δεν πάει να πιάσει κανείς.

Ξανα-αλλάζουμε έναν από τους άλλους 8 πιθήκους (όχι τον παλιό "γρήγορο" και όχι τον νέο ξυλοφορτωμένο) με έναν αντικαταστάτη. Όπως καταλαβαίνετε, γίνεται η ίδια ιστορία της προηγούμενης παραγράφου, μέχρι να τους αλλάξουμε όλους (τελευταίο βγάζουμε τον παλιό "γρήγορο", τον πρώτο που έφαγε ξύλο στην αρχή της ιστορίας).

Τι έχουμε λοιπόν;

Έχουμε ένα τσαμπί μπανάνες, μέσα σε ένα κλουβί με 10 πιθήκους, από τους οποίους κανείς δεν τρέχει να το πιάσει, και κανείς δεν ξέρει γιατί (δεδομένου ότι κανένας τους δεν ήταν στην αρχική ομάδα που έφαγε το κατάβρεγμα).

Έτσι ακριβώς ξεκινάει να δημιουργείται η εταιρική κουλτούρα...


Σχολιο:Και το ιδιο σε φιλους, παρεες αλλα και γενικοτερα στην κοινωνια...αλλα με αλλη προεκταση..Κανουμε πραγματα γιατι απλα τα κανουν ολοι ..."ετσι πρεπει","δεν κοιτας τους αλλους;"Ντυνομαστε ολοι το ιδιο η σχεδον το ιδιο..κανουμε οτι κανουν και οι αλλοι προσαρμοζουμε την ζωη μας στον ρυθμο των υπολοιπων,τρωμε οτι τρωει ο υπολοιπος κοσμος,παμε σε "κοσμοπολιτικα" μερη, γνωστα στεκια,κουρευομαστε σε συγκεκριμενο στυλ,ακολουθουμε την μοδα...γενικα κανουμε οτι θελουν οι "εξω" του κλουβιου...Και αυτος που δεν το κανει τρωει "ξυλο" απομονωση κατακριση απο τους αλλους φοβαται να υψωσει το αναστημα του...μεχρι να φτασει στο σημειο να προσαρμοστει,να εξαγορασει την συνηδειση του...Και οταν πια εχουν μαθει ολοι να σκεφτονται ετσι γιατι εχουν καταφερει οι "εξω" να εξαφανισουν τον "γρηγορο" που ισως να ξυπνησει ειναι ολοι μαζι σε ενα κλουβι και καθονται εκει χωρις να ξερουν γιατι δεν πανε ενα βημα παραπερα...Απλα το κανουν γιατι ετσι εμαθαν...Δεν αντιδρουν οχι γιατι δεν θελουν...απλα δεν μπορουν να ξυπνησουν.."ολοι κανουν ετσι"σκεφτονται.."τι, εγω ειμαι καλυτερος απο αυτους;"Ας ζησω την μιζερη ζωη μου...Και ψαχνει να βρει την ευτυχια μεσα στο κλουβι...Βρισκει κανεις χιλιους τροπους ..φροντιζουν οι εκτος του κλουβιου γιαυτο...Εχεις τα παιχνιδακια σου το φαγακι σου την παρειτσα σου την υσηχια σου..καποτε καποτε και ενα "baam baam thank u 'maamn" και νομιζεις οτι εισαι ευτυχισμενος...Ακομα και να σου περασει η σκεψη απο το μυαλο την διωχνεις πριν καλα καλα καταλαβεις τι σκεφτηκεςκαι παλι τα ιδια αρχιζεις.Επομενο σταδιο η αναλγησια(λατρευω την Ελληνικη γλωσσα)που απλα δεν σε νοιαζει...βρισκεις δικαιολογιες για τα παντα και πειθεις τον ευατο σου(ελα μωρε και τι εγινε...ολοι το κανουν δεν τρεχει κατι.. ή και αν φερθηκα σκαρτα?αφου με συγχωρησε...)ακομα και αν καταλαβαινεις οτι κατι δεν παει καλα.Ακομα ακομα κανεις και μια ψευτο-επανασταση ετσι για πεις οτι δεν ειμαι προβατο..Μετα ειναι η πορωση...το κανεις απλα επειδη το θες και με πληρη επιγνωση ...Και νιωθεις καλα...Νιωθεις απελευθερωμενος...Δεν εισαι ομως ελευθερος..απο πολλα και πρωτα απο τα παθη σου...Αραγε το πειραμα θα πετυχαινε και με ΠΡΟΒΑΤΑ?Μπε ρεεεε μπεεεε!!!

Κυριακή, Ιουνίου 11, 2006

Καινουργιο κουνητοοοο!!!!(και τι τραβηξε..) :-P


δυνατοτητες
Νατο νατο!!!Δεν ειναι υπεροχο;;;;Ειναι το κατι αλλο λεμε!χιιχιχι
Μετα το ατυχημα με το παλιο μου κουνητο (ναι πεθανε... αιωνια του η μνημη-αν και την επιχειρηση ανασταση δεν την γλυτωνει χιχιχι...)εψαχνα να βρω καινουργιο.Δεν ηθελα να δωσω πολλα χρηματα και τελικα μου προτεινε ο συγκατοικος να μου δωσει αυτο μιας που ειχε 2 και θα επαιρνε καινουργιο.Ε το τσεκαρα ηταν κατακαινουργιο ειχε ακριβως οτι ηθελα και η "τιμη" του αριστη χιχιιχι.Ετσι το πηραα!!!Βεβαια οπως το πηρα στα χερια μου δεν ηταν δυνατον να μην το "μαστροχαλεψω".Ειδα οτι ηταν κλειδωμενο μεχρις αηδιας..Αυτο παλι ποτε μου δεν το καταλαβα.. τι κερδιζουν οι εταιριες με το να κλειδωνουν τα παραπανω χαρακτηριστηκα ενος μηχανηματος;Τες πα...Ετσι εψαξα και γω σαν καλο παιδακι που σπαζεται με τις πολιτικες αυτες :P και μετα απολυ κοπο βρηκα ενα τονο καλουδια!Ετσι λοιπον εκανα το κινητακι ακριβως στα μετρα μου...Εκει λοιπον που ο Πυρφορος ηταν μεσα στην καλη χαρα παει να περασει ενα σκιν και παπαλα το κινητοοοοο!!Αυτο εγινε γυρω στις 6 το απογευμα..ετσι λοιπον μεχρι τις 12 διαβαζα φορουμς γιατο τι θα μπορουσα να κανω.Ειδα λοιπον οτι εφοσον δουλευε ο bootloader ειχα ελπιδες.
Και αρχισε η "επιχειρηση νεκρανασταση"..Καφες διπλα σε ποτηρι μπυρας (για να εχουμε εφεδριες..)και αρχισε το το περασμα των διαφορων προγραμματων.Παρεπιπτοντως αυτος που εφτιαξε τους p2k drivers με μισει!!!Θα προσπαθησα να τους περασω πανω απο 80 φορες χωρις υπερβολη!!!Κατεβασα γυρω στις 10 διαφορετικες εκδοσεις μεχρι να δεησει το συστημα να δεχτει μια απ αυτες..Ωρα εκτελεσης αποστολης.... 5η πρωινη...Καλο ε;;;

Ετσι λοιπον αφου περαστηκαν ολα τα απαραιτητα περασα νεο firmware στο κουνητο ,κοινως "φλασαρα" την μνημη του.
Ολαα κααλα λοιπον...Περασα πολλα πραγματακια που βρηκα απο αυτην την περιηγηση μου στο νετ..απο book readers μεχρι GPS!!!Ποολυ πραγμα!Εχω καταχαρει λεμε! Αντε και να μου ζησει!!!

Τετάρτη, Ιουνίου 07, 2006

dead man formation...ΤΟΥ ΑΝΤΡΙΩΜΕΝΟΥ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ....

Την ώρα της ταφής: 3 αεροσκάφη περνούν τότε σε σχήμα βέλους στα 1.500 πόδια παράλληλα με το νεκροταφείο, κι εκείνην τη στιγμή ο αρχηγός του σχηματισμού βάζει "χέρι εμπρός" και επιταχύνει για λίγο.
Φαίνεται τότε ένα κενό στον σχηματισμό. Η θέση του νεκρού [...] Υποτίθεται ότι πετούν με την ψυχή του νεκρού μαζί τους, παραχωρώντας του αυτήν τη θέση...» -στους ουρανούς και την καρδιά μας- εκεί που ζουν στον αιώνα οι πεσόντες· άμωμοι των εκπεσόντων και των έργων τους...

Σμ/γος ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΗΛΙΑΚΗΣ!
ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!

Σάββατο, Ιουνίου 03, 2006

ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα ειμαστε....

Αυτο το τελευταιο τετραημερο λες και με εχουν μουτζωσει...Για αρχη χανω το τεστ της Θερμοδυναμικης γιατι δεν χτυπησε το ξυπνητηρι....αυτο σημαινει εκει που θα εκοβα την υλη στην μεση και θα εδινα το μαθημα σε 2 δοσεις ..θα κατσω να διαβασω καμια 1000αδα σελιδες και θα λυσω αλλες τοσες ασκησεις λογω του οτι το @#!@$#@$!#~ ξυπνητηρι δεν θελει να λειτουργησει...Μετα το απογευμα με πιανει η βροχη στον γυρισμο απο την βιβλιοθηκα πανω στο ποδηλατο και εφαγα ολη την γλυτσα απο τον απλυτο δρομο πανω στο ασπρο αγαπημενο μου μακο μπλουζακι...αποτεσμα καταστραφηκε...Επομενη μερα με παιρνουν τηλεφωνο απο ελλαδα και μου λενε οτι μαλλον η μητερα μου θα χρειστει να κανει εγχειρηση στο ποδι...μετα τσακωνομαι με το φιλαρακι μου (ειχα και γω τα νευρα μου)και δεν εχουμε μιλησει απο τοτε..Το βραδυ τροω ενα γεερο κρυωμα και μεχρι σημερα ειμαι με πυρετο και βηχω...και εχω και ενα πονοκεφαλοοοοο...Χθες χωρησε μια φιλη, ηταν χαλια και εμεις προσπαθουσαμε να της φτιαξουμε το κεφι και προ λιγου εσπασε το κινητο μου...Τι εχω κανει γμτ?????






Ενημερωση ποστ....

Σημειωση: ...Μετα απο λιγη ωρα αφοτου τελειωσα το ποστ αυτο ακουστηκαν πυροβολισμοι απο κατω απο το παραθυρο μου..και γεμισε αστυνομια ο τοπος..που??? ΣΤΟ ΑΛΚΑΤΡΑΖ που δεν κουνιεται φυλο!!!!Αν δεν ειναι αυτο γκαντεμια τι ειναι ρε παιδια?Να περιμενω κανα σεισμο?...

 
eXTReMe Tracker